Trädgårdsskötsel Eslöv, Höör och Hörby

Vi sköter gärna om er utemiljö. Skötsel som gräsklippning, ogräsrensning, vårstädning, lövupptagning, sopning och skräpborttagning mm, i Eslöv, Höör och Hörby med omnejd.
En bra trädgård kräver kontinuerligt underhåll. Det är det första som möter en när man kommer hem.

Vi på Primeros Service, Trädgårdsskötsel i Eslöv, Höör och Hörby, sköter gärna om er utemiljö. Skötsel som gräsklippning, ogräsrensning, vårstädning, lövupptagning, sopning och skräpborttagning mm. 
Vi erbjuder även plantering, beskärning och jordförbättring.
Låt oss träffas och tillsammans gå igenom era behov och se vad vi kan erbjuda för lösning och till vilket pris.    Många av de tjänster som erbjuds av Trädgårdsskötsel i  Eslöv, Höör och Hörby ger rätt till reducerad debitering enligt Skatteverkets regler för Husarbete – dock inte alla.

Vid utförande av Husarbete faktureras kunden enligt skatteverkets definition Fakturamodellen vilket innebär att, den del av arbete som 
Trädgårsskötsel i Lund anser är Husarbete, enbart faktureras kunden med halva beloppet varefter vi erhåller ersättning för resterande del från Skatteverket.

Om vi nekas ersättning från Skatteverket för utfört arbete är kunden, oavsett anledning härtill, skyldig att ersätta oss för komplett fordran för utfört arbete.
 

Kontakta oss (08:00-17:00)
Tel: 010-516 47 97
Mobil: 076 58 58 852
info@primerostad.se