Kontakta oss (08:00-17:00)
Tel: 010-516 47 97
Mobil: 076 58 58 852

info@primeroab.se

Flytthjälp i Skåne län.

Primero Städ är en städfirma som expanderar runt om i Skåne och tar allt mer marknadsandelar. Vi erbjuder flytthjälp och bärhjälp i hela Skåne län. 

Vi är verksamma i Malmö, Helsingborg, Lund, Ystad, Hässleholm, Kristianstad, Ängelholm, Simrishamn, Sjöbo och resten av Skåne län.

Vi kan erbjuda er ett flertal tjänster, med allt ifrån bohagsflytt, kontorsflytt och magasinering, till packning,  Vi röjer lägenheter, lokaler, vindar, källare m.m. och ser till att soporna hanteras på ett miljöriktigt sätt.För paketpris vänligen kontakta oss på kundservice.

Behöver du hjälp med tömning och bortforsling av avfall och skräp?Du kan anlita oss för att ta hand om smått, stort och tungt skräp och avfall. Vi hjälper till att rensa och tömma i källare, på vindar, i garage, övriga lokaler m.m. Vi sorterar, packar, städar och kör bort det du inte längre behöver.

Socialsanering

Socialtjänsten och hyresvärdar anlitar oss för socialsanering. Det kan handla om hyresvärdar som varit tvungna att avhysa en hyresgäst som bott i social misär eller socialtjänsten som själva behövt utnyttja denna tjänst. Socialsanering kan bero på social misär där det förekommit blod, urin och/eller djuravföring.

Socialsanering
kan också behövas när någon skadats svårt eller avlidit. Vårt saneringsarbete består i dessa fall av att ta bort avfall, sanera och desinficera. Målet är att så långt det går återställa miljön till det ursprungliga skicket.

Vid första kontakt kommer vi ut och diskuterar samt tittar på det som ni vill ha röjt. Därefter lämnar vi en offert på arbetet. slutligen gör vi upp ett serviceavtal och utför röjningen enligt överenskommelse.

Offertförfrågan

Varför anlita Primero Städ?


● Vi har inga framkörningsavgifter.
● Vi innehar F- skattsedel och är ansvarsförsäkrade.
● Som kund hos oss ingår alltid ansvarförsäkring.
● Vi har utbildade och fast personal.

Flytthjälp


  • Vänligen ange i kvm
  • Med hiss?
  • Med hiss?