Flyttstädning i Svedala

Kontakta oss (08:00-17:00)
Tel: 0413 105 94
Mobil: 076 58 58 852

info@primerostad.se

Referens
 

Referens på flyttstädning i Klippan. Våra referenser kan ge dig som kund en trygghet och ge dig en uppfattning om vad vi har gjort tidigare.

Flytthjälp


Vi sköter din flytthjälp i Klippan också i samband med flyttstädning, och ser till att inga detaljer missas på vägen. Vi kan sköta samtliga delar av flytten.

Kontakta oss


Välkommen att kontakta oss redan idag för kostnadsfri offert.

Vi återkommer inom 24 timmar med respons. 

Flyttstädning i Svedala.

Primero Städ är en städfirma som  expanderar runt om i Skåne och tar allt mer marknadsandelar. Vi utför flyttstädning i Svedala. 

 Vi följer mäklarsamfundets rekommendation, vilken är en manualbaserad städlista, för att försäkra såväl dig som oss om att alla städmoment har blivit utförda vid flyttstädningen i Svedala.

Vi lämnar Garanti på flyttstädning i Svedala, enligt denna städlista. Om du anser att någon punkt på städlistan inte är till din belåtenhet, ber vi dig kontakta kundansvarig inom 3 arbetsdagar från flyttstäddagen.
Köps vilkor

 

Förberedelse inför flyttstädningen i Svedala!

  •  Se till så att kyl och frys är urplockade och avstängda/avfrostade.
  • Befintliga skador ska rapporteras innan påbörjad flyttstädning i Svedala.
  • Lös inredning t ex möbler, lösa garderober eller prydnadsting/saker som lämnats kvar och inte tillhör boendet städas inte utan beställs separat.

Det finns många andra företag på marknaden som “luras” genom att ge ett billigt grundpris och sedan tillkommer massa “dolda avgifter”. Vi uppger direkt den totala kostnaden så att du slipper oroa dig för en massa extrakostnader som du inte räknat med från början.
Vi har även städgaranti vilket innebär att om du efter städning besiktigar städningen tillsammans med städledaren och har möjlighet att påvisa eventuella brister och få dem åtgärdade.

Är du intresserad av att boka en flyttstädning eller om du har några frågor till oss på Primero Städ. Maila oss, eller fyll i formuläret 

Primero Städ utför flyttstädning i Svedala.  • Vänligen ange i kvm
  • Antal fönster? Delningsbara? Spröjsade?
  • Var ska tjänsten utföras?