Kontakta oss (08:00-17:00)

Tel: 010-516 47 97
Mobil: 076 58 58 852


info@primeroab.se

Flyttstädning Höganäs.

Primero AB är en städfirma som expanderar runt om i Skåne och tar allt mer marknadsandelar. Vi utför flyttstädning Höganäs.

Vi följer mäklarsamfundets rekommendation, vilken är en manualbaserad städlista, för att försäkra såväl dig som oss om att alla städmoment har blivit utförda vid flyttstädning Höganäs.

Vi lämnar Garanti på flyttstädning Höganäs, enligt denna städlista. Om du anser att någon punkt på städlistan inte är till din belåtenhet, ber vi dig kontakta kundansvarig inom 3 arbetsdagar från städdagen.

              Förberedelse inför flyttstädning Höganäs!

  •  Se till så att kyl och frys är urplockade och avstängda/avfrostade.
  • Befintliga skador ska rapporteras innan påbörjad flyttstädning Höganäs.
  • Lös inredning t ex möbler, lösa garderober eller prydnadsting/saker som lämnats kvar och inte tillhör boendet städas inte utan beställs separat.

Det finns många andra företag på marknaden som “luras” genom att ge ett billigt grundpris och sedan tillkommer massa “dolda avgifter”. Vi uppger direkt den totala kostnaden så att du slipper oroa dig för en massa extrakostnader som du inte räknat med från början.
Vi har även städgaranti vilket innebär att om du efter städning besiktigar städningen tillsammans med städledaren och har möjlighet att påvisa eventuella brister och få dem åtgärdade.

Är du intresserad av att boka en flyttstädning Höganäseller om du har några frågor till oss på Primero AB. Maila oss, eller fyll i formuläret 

Flyttstädning Högaäs

Flyttstädning Höganäs.

Vår drivkraft inom flyttstädning Höganäs har sedan början varit att förenkla livet för våra kunder genom att erbjuda kvalitativa tjänster med kundupplevelsen i fokus. Vi hjälper cirka 400 familjer per månad att till en enklare flytt genom att utföra deras flyttstädning. Alltid med nöjd kund-garanti och alltid till fasta priser. Enkelt, smidigt och tidsbesparande.

Flyttstädning Höganäs ger dig tid över [Flyttstädning Hörby]

Hur roligt det än kan vara att flytta så vet vi också att en flytt innebär många stressmoment och saker tar nästan alltid längre tid än vad man tänkt från början. Vi hjälper dig med flyttstädning Höganäs  så att du kan fokusera på allt annat som behöver göras, som att packa, bära saker eller varför inte på att göra dig hemmastadd i ditt nya boende. När vi utför din flyttstädning Höganäs  följer vi alltid Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning för att veta att våra flyttstädningar alltid blir utförda med perfekt resultat i slutändan.

Fast pris på Flyttstädning Höganäs 

Självklart erbjuder vi ett fast pris. Inga kostnader tillkommer efter att du fått ett prisförslag från oss. I våra flyttstädning Höganäs ingår allt som krävs för att nästkommande bostadsägare eller hyresvärden ska godkänna städningen. Då ingår bland annat fönsterputs, golvbrunnar och en riktigt härligt kundtjänst!

Nöjd kund-garanti på flyttstädning Höganäs

Tack vare vår nöjd kund-garanti kan du känna dig trygg med att både du och nästkommande boende blir nöjda med städningen. Vår garanti sträcker sig över hela 14 dagar och du har med andra ord inget att förlora, men allt att vinna i form av tid och energi. Vi ser fram emot att hjälpa dig i din flyttstädning Höganäs!

www.primeroab.se
flyttstädningihelsingborg.com

Primero Städ utför flyttstädning Höganäs.