Köper, röjer och städar dödsbo i Ystad och Trelleborg

Primero Städ tar emot enstaka föremål såväl som hela hem och dödsbon i Ystad och Trelleborg. Vi förmedlar auktionsförsäljning av antikviteter, konsthantverk, modern design, orientalisk keramik, silver, smycken och mattor m.m. på kommission.

Alla försäljningsuppdrag behandlas i förtroende och med ett personligt engagemang.Vi erbjuder helhetslösningar för omhändertagande av hela bohag.

  • Kostnadsfria värderingar.
  • Full sekretess.
  • Alla våra uppdrag sköts på ett professionellt och respektfullt vis.
  • Fasta priser på arbete – inga oväntade extra kostnader..

Kontakta oss om ni vill avyttra ett dödsbo i Ystad och Trelleborg eller annat bohag på ett enkelt och smidigt sätt.

Har Du ett dödsbo i Eslöv, Höör och Hörby eller en del av ett hem som Du vill sälja, så ringer du oss och bokar en tid. Därefter kommer vi hem till dig och värderar varorna på plats. När vi kommit överens så tömmer vi det vi kommit överens om och du får betalt kontant. För det som vi inte har användning av (d.v.s. inte betalar något för) kan vi åtaga oss att slussa detta vidare till loppisförsäljning.
 

Behöver du hjälp med tömning och bortforsling av avfall och skräp i Ystad och Trelleborg?Du kan anlita oss för att ta hand om smått, stort och tungt skräp och avfall. Vi hjälper till att rensa och tömma i källare, på vindar, i garage, övriga lokaler m.m. Vi sorterar, packar, städar och kör bort det du inte längre behöver

Det går naturligtvis bra att ringa till oss.
Telefon, nr : 041 31 05 94
Mobil, nr: 076 58 58 852
e-post : info@primerostad.se