Det går naturligtvis bra att ringa till oss.
Telefon: 010 516 47 97
Mobil:    076 58 58 852
e-post :
 info@primeroab.se

Flytthjälp Simrishamn

Primero Städ expanderar runt om i Skåne och tar allt mer marknadsandelar. Vi erbjuder flytthjälp Simrishamn.

Vi kan erbjuda er ett flertal tjänster, med allt ifrån bohagsflytt, kontorsflytt och magasinering, till packning,  Vi röjer lägenheter, lokaler, vindar, källare m.m. och ser till att soporna hanteras på ett miljöriktigt sätt.För paketpris vänligen kontakta oss på kundservice. 
 

Behöver du hjälp med tömning och bortforsling av avfall och skräp i Simrishamn?
 

Du kan anlita oss för att ta hand om smått, stort och tungt skräp och avfall. Vi hjälper till att rensa och tömma i källare, på vindar, i garage, övriga lokaler m.m. Vi sorterar, packar, städar och kör bort det du inte längre behöver.

Varje månad utför vi ca 150 flyttningar i Simrishamn och vi är mycket stolta över att så många låter oss hjälpa till med deras bohagsflytt. För att hålla god kvalitet som flytthjälp Simrishamn arbetar vi ständigt med 
förbättringar i rutiner och kontroller så att vi även i fortsättningen kan vara en bra och seriös aktör på marknaden som flytthjälp Simrishamn.

Vill ni anlita flytthjälp Simrishamn med god service, trygghet samt en genomgående hög kvalitet? Då har ni kommit till rätt flytthjälp Simrishamn. Vi kan planera och utföra en snabb och väl strukturerad flytt av ert bohag, företag eller förening.

Flytthjälp Simrishamn