Kontakta oss (08:00-17:00)
Tel: 010-516 47 97
Mobil: 076 58 58 852

info@primeroab.se

  Flyttfirma i Skåne.

Att flytta kan vara en av livets mest stressande upplevelser. Vår flyttfirma i Skåne kommer att vara där för att hjälpa dig igenom den påfrestande tid i ditt liv.Vi kan erbjuda er ett flertal tjänster inom flytt i Skåne, med allt ifrån bohagsflytt, kontorsflytt och magasinering, till packning och flyttstädning om ni så önskar. Vi är en flyttfirma nära dig i Skåne.

Som privatkund är det ditt hem som vi ska hjälpa dig att flytta. Vi vet att dina ägodelar är viktiga för dig. Vi brukar samla vår syn på flytt till ordet varsamhet. Primero AB:s personal har lång erfarenhet och du kan lita på att vi gör vårt yttersta för att du och dina saker ska trivas i ditt nya hem.

  Packning.

Viktig information när du valt att packa din flytt själv.
Packning i kartonger:


Allt som går ned i kartonger ska packas i dessa. OBS packa inte kartongerna för tunga. Helst inte mer än ca 20 kg.

Ett tips! Packa ej tyngre än du själv orkar lyfta. Vi som bär varje dag är starka, men medvetna om risken för förslitningsskador. Vi kan hjälpa er med att packa i kartonger. Våra packmästare jobbar effektivt och ser till att det är ordentligt packat så att sakerna inte ska gå sönder.

Vi hyr ut flyttlådor! Ni betalar 30 kr st och vi kör ut dom kostnadsfritt till er. När ni är färdiga med flytten så ringer ni oss och vi hämtar då kartongerna. Ni får då tillbaks 20 kr per flyttlåda.

  Flyttstädning.

Vi följer mäklarsamfundets rekommendation, vilken är en manualbaserad städlista, för att försäkra såväl dig som oss om att alla städmoment har blivit utförda vid flyttstädningen.

Bohagsflytt.

Montering.

Företagsflytt

Flyttstädning

Packning.

Röjning.

Magasinering

Pianoflytt.